Internationale verhuizing

Read international mover in English

Wilt u naar het buitenland verhuizen? Of wilt u juist verhuizen uit het buitenland naar Nederland? Uw internationale verhuizing is mogelijk met verhuisbedrijf Sterke Mannen. Een internationale verhuizing vraagt om een nauwkeurige voorbereiding. Verhuisbedrijf Sterke Mannen uit Breda kan u hierin begeleiden als u wilt verhuizen. Bovendien zijn wij de ideale regiopartner in Nederland of België voor de zakelijke markt.

Verhuizen vanuit het buitenland naar Nederland

Vanuit het ideaal tussen de havens van Rotterdam en Antwerpen gelegen Breda bieden wij de ideale verhuisservice om uw internationale verhuizing zorgvuldig af te handelen in Nederland of België. Wij lossen en laden zeecontainers of andersoortig vervoerde vracht met ongekende snelheid, rekening houdend met de hoogst mogelijke kwaliteitsnormen.

Wij hebben ervaring met internationale verhuizingen van Nederland naar onder andere de volgende landen:

  • Engeland, Wales, Schotland (UK)
  • België
  • Frankrijk
  • Duitsland
  • Italie
  • Spanje
  • Denemarken.

Verhuizen naar het buitenland met de beste verhuismaterialen

Bij een internationale verhuizing zijn de uitrusting en de benodigde verhuismaterialen van de verhuizer erg belangrijk. Zowel voor de chauffeur(s) en andere meegereisde hulpkrachten, maar bovenal voor uw inboedel. Het komt vaak voor dat we meerdere dagen onderweg zijn naar de bestemming en tijdens het transport staat uw inboedel in een container of vrachtruimte van de verhuiswagen. Om uw huisraad te beschermen vervoeren wij deze met de hoogste mate van veiligheid.

Afhankelijk van uw persoonlijke situatie wordt de inboedel ingepakt, geseald en vervoerd in een verhuiswagen of in solide zeecontainers (20ft of 40ft). Dure items zoals kunststukken, piano’s, vleugels en antiek pakken wij in op pallets of in op maat gemaakte houten bekisting. Bij kostbare meubelstukken hanteren wij het motto: ‘better safe than sorry’. Afhankelijk van het weertype passen wij onze verhuiswagens aan. Voor de zonnige bestemmingen hebben we airco en voor barre winterse omstandigheden nemen we onze winteruitrusting mee.

Makkelijk in- en uitklaren: de douanepapieren

Een internationale verhuizing kan veel administratieve handelingen met zich meebrengen. Zo moet de vracht worden uit- en ingeklaard door de douane. Dit geld zowel voor Nederland als voor het land van bestemming. Verhuisbedrijf Sterke Mannen bezig de benodigde ervaring en kennis om dit voor u uit te voeren of u hierbij te begeleiden.

Volg uw inboedel met een GPS-trackingsysteem

Tijdens een internationale verhuizing maken wij gebruik van een realtime GPS-volgsysteem. Hierdoor kunt u altijd volgen waar de verhuiswagen zich bevindt. Hiernaast hebben wij altijd een directe telefoonverbinding met de chauffeur. Op deze wijze bent u altijd up-to-date. Dat lijkt ons wel zo handig.

Heeft u plannen o­m naar het buitenland of terug naar Nederland te verhuizen? Neem dan contact op met verhuisbedrijf Sterke Mannen

N

Vakkundige verhuizers

N

Professionele verhuisadviseur

N

Beste prijs/kwaliteit

N

Verhuisbedrijf met passie

Sterke-Mannen B.V.

Drielindendreef 7

4839 AH Breda

076 – 700 21 89

Verhuizing van of naar Nederland?

Bel 076 – 700 21 89 of stuur een e-mail