Lage investering, wel de auto in bezit, kan dat?

Lage investering, wel de auto in bezit, kan dat?

Dat is zeker mogelijk! Met financial lease, ben je namelijk vanaf de eerste dag eigenaar van de auto, zonder dat je hiervoor een groot bedrag hoeft te betalen. Maandelijkse betaal je een vast bedrag per maand, waarbij je nooit bang hoeft te zijn voor onverwachte kosten voor bijvoorbeeld reparatie. Bovendien rijd je bij financial lease altijd in een nieuwe auto, heerlijk toch?

Nooit meer sparen voor een auto

Spaar je nu maandelijks een bedrag om eens in de zoveel jaar een andere auto te kunnen kopen? Merk je dat het je best veel moeite kost om dit geld opzij te zetten? Is de verleiding groot om tussentijds iets anders te gaan doen met dit geld? Bijvoorbeeld om je eigen sportschool te beginnen, of misschien lijkt het je wel heerlijk om te gaan voor een jacuzzi in de achtertuin? Als je kiest voor financial lease hoef je nooit meer te sparen voor een andere auto. Je betaalt dan namelijk een vast bedrag per maand, waardoor je nooit meer geld opzij hoeft te leggen. Niet om de auto om de zoveel jaar te kunnen vervangen, maar ook niet meer om grote reparaties te kunnen betalen. Heerlijk toch?

Genieten van het autorijden

Veel mensen genieten niet echt van het autorijden. De reden hiervoor is dat zij autorijden zien als een kostenpost, waar iedere maand voor gespaard moet worden. Hier komt nog bij dat een onverwachte reparatie ook nog eens voor slapeloze nachten kan zorgen. Kies voor financial lease en je krijgt het plezier in het autorijden weer terug! Hiermee weet je namelijk precies waar je aan toe bent en kom jij niet meer voor verrassingen te staan.

Nieuwe auto

Als je kiest voor financial lease, rij jij altijd in een nieuwe auto. Ideaal als je bijvoorbeeld directeur bent van een bedrijf of verkoper. Hiermee kom je altijd representatief voor de dag, bovendien is het natuurlijk heerlijk rijden in een auto die is voorzien van de laatste snufjes. Ook hoef je niet meer bang te zijn voor problemen onderweg, want de kans op pech onderweg is natuurlijk super klein bij een nieuwe auto. Kies jij ook voor financial lease?