Verhuisbedrijf Dordrecht

Laat uw inboedel succesvol van A naar B verhuizen door ons verhuisbedrijf uit Dordrecht. Onze verhuisservice bestaat uit een team van ervaren verhuizers, die elke dag zowel de zakelijke als particuliere verhuismarkt bedienen. Onze professionals zijn zeer vakkundig en maken gebruik van gedegen verhuismaterialen, zodat u zorgeloos kunt verhuizen. Als verhuisbedrijf zijn wij daarbij niet alleen actief in de regio Dordrecht, maar ook werkzaam in Breda, Zwijndrecht, Barendrecht, Oosterhout, Roosendaal en Etten-Leur.

Elke dag verhuizen

Bij ons verhuisbedrijf uit Dordrecht kunt u 7 dagen per week goedkoop verhuizen, met behoud van kwaliteit. Door een gestandaardiseerde, beproefde werkwijze biedt onze verhuisservice u een betere prijs-kwaliteitsverhouding dan andere verhuisbedrijven. Waar veel verhuisbedrijven niet eens moeite nemen uw inboedel op locatie te komen bekijken, komt onze verhuisadviseur altijd kennis met u maken. Hierdoor kunnen wij de prijs van de offerte beter inschatten en kunnen wij uw wensen beter vervullen. Bij een verhuisservice hoort naar onze mening ook een stukje persoonlijk contact.

Een traditioneel verhuisbedrijf uit Dordrecht met moderne verhuismaterialen

Alhoewel wij een traditioneel verhuisbedrijf uit Dordrecht zijn, maken wij ook gebruik van de beste en nieuwste methoden en technieken in de verhuisbranche. Zo hebben wij een geautomatiseerd offertesysteem, waarmee wij de verhuizing op locatie kunnen inschatten. Zo heeft u direct een offerte voor uw verhuizing en weet u direct wat onze verhuisservice kost.

  • Particuliere en zakelijke verhuizingen
  • Nederlands en Engels sprekende verhuizers
  • Beste verhuisbedrijf in Dordrecht
  • Gebruik van de beste verhuismaterialen
  • Montagewerkzaamheden zijn mogelijk (handyman)

Schadevrij verhuisbedrijf uit Dordrecht

Ons verhuisbedrijf uit Dordrecht maakt alleen gebruik van de hoogste kwaliteit producten. Een vakkundige verhuisservice bestaat namelijk uit meer dan alleen het zo snel mogelijk van A naar B verhuizen van uw inboedel. Al onze verhuiswagens hebben een hydraulische laadklep. Wij gebruiken onder andere ‘hondjes’, rolcontainers, drempelplaten, verhuisdekens, spanbanden en sealfolie om uw inboedel veilig en schadevrij te verhuizen. Ook in het voortraject kunt u gebruik maken van verhuisdozen, inpakpapier en noppenfolie die wij u leveren en na de verhuizing weer komen ophalen.

Voor ons verhuisbedrijf uit Dordrecht is geen verhuizing te zwaar. Wij helpen u graag met het tillen van zware items als een wasmachine, kast, droger of koelkast. Ook kunt u gebruik maken van onze verhuislift. Omdat wij meestal een vast bedrag afspreken voor uw verhuizing, komt u niet voor verrassingen te staan.

Neemt u daarom nu telefonisch of per e-mail contact op met ons verhuisbedrijf uit Dordrecht, zodat wij uw vraag kunnen beantwoorden.

N

Vakkundige verhuizers

N

Professionele verhuisadviseur

N

Beste prijs/kwaliteit

N

Verhuisbedrijf met passie

Sterke-Mannen B.V.

Drielindendreef 7

4839 AH Breda

076 – 700 21 89

Verhuizing van of naar Dordrecht?

Bel 076 – 700 21 89 of stuur een e-mail