Verhuisbedrijf Oosterhout

Ons verhuisbedrijf uit Oosterhout brengt u op een goedkope en vakkundige manier naar uw nieuwe onderkomen. Onze verhuisservice brengt tientallen verhuizingen per week tot een goed einde. Onze missie is om u zo doelgericht en efficiënt mogelijk van A naar B te brengen, en uw verwachtingen te overtreffen.

De vakkundig opgeleide verhuizers van ons verhuisbedrijf zijn daarbij niet alleen actief in de regio Oosterhout, maar ook in steden als Breda, Tilburg, Dongen, Etten-Leur, Dordrecht, Geertruideberg en Zevenbergen.

Professioneel verhuisbedrijf uit Oosterhout

De werkwijze van ons verhuisbedrijf uit Oosterhout heeft zich ontwikkeld op basis van jarenlange ervaring in de verhuisbranche van de regio Noord-Brabant. Onze vakkundige medewerkers gebruiken de beste verhuismaterialen die er op de markt te krijgen zijn. Het eventuele gebruik van de verhuisdozen, stickers en inpakpapier is in de offerteprijs meegerekend. Alle grote items zoals tafels, kasten en banken worden in verhuisdekens gewikkeld alvorens zij vervoerd worden. Dure items zoals antieke spiegels of houtwerk worden met zorg ingeseald. Een doelgericht verhuisbedrijf uit Oosterhout nodig? Schakel dan onze verhuisservice in!

  • Zowel particuliere als zakelijke verhuizingen;
  • Wij verhuizen 7 dagen per week;
  • Verhuislift tot 31 meter;
  • Beste prijs/kwaliteit in Oosterhout;
  • Handyman service voor (de)montage.

Goedkoop verhuizen in Oosterhout met de verhuisadviseur

Ons verhuisbedrijf uit Oosterhout komt altijd bij u langs om kennis te maken en een inschatting te maken van de te verhuizen inboedel. Hierdoor bent u er zeker van dat uw verhuizing op goedkope wijze wordt uitgevoerd. Waar andere verhuisbedrijven vaak niet eens langskomen om de verhuizing van de inboedel in te schatten, weet onze verhuisadviseur de offerte precies op maat te maken. Door middel van ons automatisch offertesysteem kunnen wij u tijdens de inspectie de verhuisofferte al e-mailen. Door deze methode kunnen wij als enige verhuisbedrijf in Oosterhout een laag uurtarief rekenen, terwijl wij de kwaliteit van de verhuizing hoog houden. Op deze wijze kunt u zorgeloos verhuizen en wordt u elke vorm van stress uit handen genomen. Maak gebruik van onze verhuisservice en laat uw inboedel vakkundig overbrengen naar een nieuw onderkomen.vragen

Een verhuisbedrijf uit Oosterhout met specialistisch materiaal

Ons verhuisbedrijf in Oosterhout rijdt meestal met verhuiswagens die zijn uitgerust met laadklep. Wij hebben ook de beschikking over grote bestelbussen en gesloten aanhangwagens, allen speciaal voor verhuizingen uitgerust. De standaard uitrusting van een verhuiswagen bestaat uit verhuisdekens, hondjes, een steekwagen, spanbanden, sealfolie, noppenfolie en een gereedschapskist. Al deze objecten zijn inbegrepen bij de verhuisservice, waardoor u hier gratis gebruik van kunt maken.

Extra verhuisservice

Om de kwaliteit diensten van ons verhuisbedrijf uit Oosterhout te kunnen waarborgen, houden wij steekproefsgewijs een klanttevredenheidsonderzoek. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken om de kwaliteit van onze verhuisservice. Daarbij zijn wij goed ingedekt tegen mogelijke schadegevallen.

Ten slotte kunnen onze handyman’s u helpen bij het monteren en demonteren van bijvoorbeeld een kast, bed, lamp, koelkast, droger en wasmachine.

Heeft u specifieke wensen of heeft u een vraag betreffende een vrijblijvende offerte? Neem dan nu telefonisch of per e-mail contact op met ons verhuisbedrijf uit Oosterhout, zodat wij uw vraag kunnen beantwoorden.

N

Vakkundige verhuizers

N

Professionele verhuisadviseur

N

Beste prijs/kwaliteit

N

Verhuisbedrijf met passie

Sterke-Mannen B.V.

Drielindendreef 7

4839 AH Breda

076 – 700 21 89

Verhuizing van of naar Oosterhout?

Bel 076 – 700 21 89 of stuur een e-mail