Blijf gezond en in beweging met een e-bike

Blijf gezond en in beweging met een e-bike

Bewegen is gezond en het houdt je fit. Maar soms is het lastig om aan genoeg beweging te komen in een druk leven. Het is belangrijk om zeker een half uur per dag matig intensief te bewegen en niet te veel stil te zitten. Vind jij dit een uitdaging? Wij hebben de oplossing voor jou. 

Je had er misschien niet meteen aan gedacht, maar een e-bike kan een enorme stimulans zijn om meer te gaan bewegen. Met een elektrische herenfiets in de schuur gaat het zeker lukken om aan dat half uurtje beweging te komen. We leggen je uit waarom. 

Je laat de auto staan 

Af en toe zijn we gewoon een beetje lui. Dat geldt voor iedereen. Uit gemak pakken we vaak de auto. Veelal ook voor afstanden die we prima met de fiets zouden kunnen doen. Een e-bike brengt hier verandering in. De drempel om op de fiets te stappen is niet meer zo hoog, omdat de vereiste inspanning dat ook niet is.  

Daar komt bij dat je ook nog eens goed bezig bent voor het milieu wanneer je de auto laat staan. Plus, ondanks de fiets ondersteuning die jouw e-bike je geeft: je beweegt je sowieso meer dan als je in de auto zou zijn gestapt. 

Je fietst vaker een rondje

Je zult zien, wanneer je eenmaal een elektrische fiets bezit zul je hem vaker gebruiken. Je stapt makkelijker even op de fiets om een rondje te rijden. Weinig mensen vinden het leuk om te fietsen met wind tegen, maar met een e-bike maakt dat niet uit. Je hebt er plezier van om uit te waaien op de fiets, zonder de inspanning. Dus, er zullen meer momenten zijn waarop jij denkt: laat ik eens even lekker een rondje rijden. En ook hier geldt: ondanks dat je misschien niet zoveel beweegt als op een normale fiets, je bent wel aan het bewegen! 

Je combineert werk en fietsen

Wacht? Werk en fietsen combineren, hoe werkt dat dan? Zoals velen werk jij misschien wel meer thuis tegenwoordig. Thuis werkende mensen zitten misschien wel nog meer stil dan mensen die wel naar kantoor gaan. Tijd om daar verandering in te brengen! Waarom doe je niet eens een conference call op de fiets? Je hoeft lang niet altijd achter je laptop of pc te zitten tijdens een digitale meeting. Je kunt ook lekker een stukje fietsen met je oortjes in en tegelijkertijd overleggen met je collega’s. Zo ben je nog steeds aan het werk, maar ook aan het bewegen win win. 

E-bike vaderdagactie

Wordt de elektrische fiets ook jouw vervoermiddel? Voor je dagelijkse boodschap of een recreatieve fietsvakantie met vrienden? Sla dan nu je slag. Speciaal voor Vaderdag kun je in de winkels van Stella terecht voor geselecteerde vaderdagactiemodellen extra scherp geprijsde herenfietsen (of je nu vader bent of niet!) in de hipste kleuren, met voorwiel- of middenmotor. Bovendien, uniek in de e-bikebranche op dit moment: deze e-bikes zijn gewoon op voorraad en dus direct leverbaar. Zo kun je vrijwel meteen op je fiets stappen!