Geef je keuken een nieuwe look zonder grote uitgaven

Geef je keuken een nieuwe look zonder grote uitgaven

Ben jij een man die veel tijd besteed uit zijn uiterlijk? Maar die het ook belangrijk vindt dat zijn huis er zowel van binnen als van buiten, goed uitziet? Wat betreft het interieur van je woning, is het natuurlijk wel zo fijn als je deze regelmatig kan voorzien van een nieuwe look. Denk hierbij bijvoorbeeld aan je keuken, een nieuw uiterlijk van je keuken zorgt meteen voor nieuwe energie en het zal zeker opvallen bij je vrienden en familie. Een hele nieuwe keuken aanschaffen is duur en bovendien best ingrijpend, omdat het best voor veel ongemak kan zorgen. Het is ook mogelijk om je keuken een nieuwe look te geven, zonder dat je dit veel geld kost en dat je er ook nog eens weinig last van hebt. Hoe je dit voor elkaar kunt krijgen? Dat hebben we hieronder voor je in kaart gebracht!

Tegels aan de wand

Heb je nu tegels aan de wand in je keuken, of juist nog helemaal niet? Tegels vervangen, of juist nieuw aanbrengen, is een goedkope manier om je keuken een hele nieuwe look te geven. Tegels trekken namelijk altijd de aandacht in een ruimte, zeker als je kiest voor opvallende tegels. Weleens gedacht over mooie Marokkaanse of Spaanse tegels? Dit soort tegels maken een keuken warm en zorgen altijd voor een relaxte sfeer.

Details en accessoires

Door bijvoorbeeld de handgreepjes te vervangen in je keuken, krijg je meteen al een heel ander aangezicht. Zeker als je hierbij kiest voor een hele andere kleur als die je nu hebt, denk hierbij bijvoorbeeld aan rood of lichtblauw. Handgreepjes hoeven niet duur te zijn, dat geldt overigens ook voor accessoires. Kom je weleens in een kringloopwinkel? Hier kun je hele gave accessoires vinden, voor heel weinig geld. Denk hierbij aan schilderijtjes, lampjes, maar ook bijvoorbeeld leuke beelden. Hiermee geef je jouw keuken, een hele andere look, voor weinig geld!

Wrap je keuken

Een andere manier om je keuken goedkoop van een nieuwe look te voorzien, is door je keukenkastjes te laten wrappen. Hierbij maak je gebruik van folie, die je op je keukenkastjes aanbrengt. Je kunt zelf bepalen welke kleur dit folie moet hebben en welk printje hierop moet zitten. Hou je van een landelijke stijl? Kies dan voor een houtlook! Liever een romantische stijl? Kies dan bijvoorbeeld voor rood/roze met hartjes! Wrappen heb je zo gedaan en je keuken zelf, blijft helemaal intact. Keukenkastjes laten wrappen? Zeker doen! het is namelijk de ideale manier om je keuken een nieuwe look te geven, zonder al teveel rompslomp en het kost je ook nog eens bijna niets!