Verhuisbedrijf Roosendaal

Direct een verhuisbedrijf uit Roosendaal nodig voor een goedkoop en soepel uitgevoerde verhuizing? Onze verhuisservice bestaat uit een team van gericht opgeleide verhuizers, waarbij enkel met professionele verhuismaterialen wordt gewerkt. Professionals van Sterke Mannen zijn daarbij altijd zowel de Nederlandse als Engelse taal machtig. Niet alleen is ons verhuisbedrijf werkzaam in de regio Roosendaal, ook verhuizen wij in BredaOosterhoutEtten-LeurBergen op Zoom, Steenbergen, Zundert, Essen en Bosschenhoofd.

Vakkundig verhuisbedrijf uit Roosendaal

Ons verhuisbedrijf uit Roosendaal is een gewaardeerd partner voor zowel zakelijke als particuliere verhuizingen. De gehele verhuisservice is daarbij goedkoop, maar vooral doelmatig en vakkundig te noemen. Door een efficiënte inrichting van processen bespaart u op kosten, maar wordt er niet aan kwaliteit ingeleverd.

Verhuiswagens van ons verhuisbedrijf zijn uitgerust met een laadklep en met bindlatten aan de binnenkant. Door de hydraulische laadklep kunnen wij alle zware items uit uw inboedel met gemak de verhuiswagen in manoeuvreren. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een wasmachine, droger, of een piano.

Ons verhuisbedrijf uit Roosendaal biedt:

  • Een kwalitatief hoogwaardige verhuisservice;
  • De beste prijs/kwaliteit verhouding in de regio Roosendaal;
  • 7 dagen per week inzetbare verhuizers;
  • Verhuizers met een passie voor het verhuisvak.

De werkwijze van ons verhuisbedrijf in Roosendaal

Ons verhuisbedrijf uit Roosendaal werkt met getalenteerde verhuizers, waaraan u graag uw inboedel toevertrouwd. U kunt tevens gebruik maken van onze inpakservice, ter voorbereiding van uw verhuizing. Daarbij bestaat onze verhuisservice ook uit de gratis levering van verhuisdozen, zodat u altijd voldoende verhuisdozen, ordeningsstickers en verhuistape heeft. Hiernaast kunnen wij andere verhuismaterialen leveren, zoals garderoboxen, matrashoezen en verhuisdozen met speciale maten.

Maak gebruik van onze handyman service als u bijvoorbeeld zelf uw verhuizing heeft gedaan en er nog (de)montagewerkzaamheden moeten worden verricht, zoals het stellen van kasten. U kunt contact opnemen en vrijblijvend een offerte aanvragen bij ons verhuisbedrijf uit Roosendaal.

Direct een verhuisofferte aanvragen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Onze verhuisadviseur komt dan bij u langs om kennis te maken. Op basis hiervan krijgt u een prijsindicatie van de kosten van de verhuizing. Deze prijsindicatie wordt berekend op basis van het aantal geschatte arbeidsuren.

Heeft u een vraag? Neem dan telefonisch of per e-mail contact op met ons verhuisbedrijf uit Roosendaal, zodat wij uw vraag meteen kunnen beantwoorden.

N

Vakkundige verhuizers

N

Professionele verhuisadviseur

N

Beste prijs/kwaliteit

N

Verhuisbedrijf met passie

Sterke-Mannen B.V.

Drielindendreef 7

4839 AH Breda

076 – 700 21 89

Verhuizing van of naar Roosendaal?

Bel 076 – 700 21 89 of stuur een e-mail