Vintage vloerkleed, welke kies jij?

Vintage vloerkleed, welke kies jij?

Het voordeel van vintage is dat je ermee kunt laten zien dat je smaak hebt. Vintage staat voor bijzonder, nostalgisch en stijlvol. Of het nu gaat om kleding, schoenen of een vloerkleed; vintage doet het altijd goed! Met een vintage vloerkleed haal je niet alleen een prachtig interieurstuk in huis, een vloerkleed biedt nog veel meer voordelen. Het is geluiddempend, het vult op een prachtige manier de ruimte en je kunt er gemakkelijk mee variëren in de seizoenen. In de zomer een lekker fris vloerkleed, in de winter kun je gaan voor een sfeervol vloerkleed. Voor welk vintage vloerkleed ga jij?

Voor iedere woning een vintage vloerkleed

Heb jij een woning met veel kleur? Hou je van afwisselende kleurtinten en ben je op zoek naar een vintage vloerkleed wat hier goed bij aansluit? Online kun je kiezen uit veel verschillende soorten vintage vloerkleden, ook zijn er meerdere kleuren verkrijgbaar. Jij gaat zeker vinden wat je zoekt. Heb je een landelijke woonstijl, met veel hout en leren meubels? Een vintage vloerkleed met natuurlijke tinten, staat hier natuurlijk prachtig bij. Hiermee kun je jouw huidige interieurstijl versterken met een prachtig vloerkleed.

Vintage vloerkleed biedt meer

Naast het feit dat een fraai vintage vloerkleed prachtig past bij het interieur, biedt het nog veel meer voordelen. Heb je een gehorige huiskamer waarin je ieder geluidje hoort galmen? Dan is een vloerkleed ideaal, dit dempt namelijk het geluid. Ook ideaal als je bijvoorbeeld een kind hebt die een muziekinstrument bespeelt, leg een vloerkleed in zijn/haar kamer en je hoort het geluid aanzienlijk minder. Hou je ervan om af en toe je interieur te veranderen? Bijvoorbeeld als de zomer voorbij is, vind je het misschien wel heerlijk om over te stappen op herfsttinten in je interieur. Als je meerdere vintage vloerkleden aanschaft, kun je altijd op een eenvoudige manier variëren. Naast een vintage vloerkleed, kun je ook gaan voor een hoogpolig vloerkleed. Dit vloerkleed heeft als voordeel dat het altijd warm en behaaglijk aanvoelt bij de voeten. Daarnaast valt vuil nooit op, dit valt namelijk tussen de draden. Even uitkloppen buiten en het kleed is overigens zo weer schoon. Dat wordt straks puur genieten van een nieuw vloerkleed!