Waarom naar Andalusië op vakantie?

Waarom naar Andalusië op vakantie?

Als je houdt van een vakantie vol afwisseling is Andalusië de perfecte bestemming. Hier kun je genieten van prachtige stranden, lekker zeewater en een fantastische keuken. Maar ook kom je hier in een totaal andere omgeving terecht. Prachtige witte dorpjes, ongerepte natuur en vriendelijke Spanjaarden. Andalusië is ideaal om even tot rust te komen, maar ook om lekker te feesten en om te genieten van de natuur. Trakteer jij jezelf op een heerlijke vakantie naar Andalusië?

Benalmádena

Met zijn zestigduizend inwoners, is dit geen grote stad, maar dat maakt het juist zo’n bijzondere vakantiebestemming. Een vakantie Benalmádena staat voor een onvergetelijke vakantie, waarbij je veel indrukken op zult doen. Er wonen in deze stad niet alleen maar Spanjaarden, maar ook veel buitenlanders. Invloeden van meerdere landen zie je hier dan ook rijkelijk terug. In deze stad worden er ook veel Spaanse tradities gevierd, waaronder de Heilige Week. Kijk wat er te doen is in de periode dat jij er vakantie gaat vieren, de kans is groot dat er een themafeest wordt georganiseerd. Je vindt in Benalmádena ook het Felipe Orlando Museum, voor wie wel houdt van een stukje historie. Breng ook een bezoek aan de kastelen van Benalmádena, ze zijn zeer de moeite waard.

Costa del Sol is ultieme vakantiebestemming

Een betere naam voor een vakantiebestemming bestaat er niet; de Costa Del Sol. De kust van de zon, is zeer geliefd onder vakantiegangers en dat heeft natuurlijk een reden. Meerdere redenen zelfs, want niet alleen de zon trekt hier jaarlijks veel mensen aan. Ook kun je hier namelijk genieten van de heerlijke keuken, de flamenco en de schitterende plaatsen en steden in de regio. Vakantie aan de Costa del Sol is genieten van het goede wat het leven te bieden heeft. Hou je wel van wat luxe op vakantie? Je kunt hier fantastische golven, bovendien zijn hier ook uitstekende jachthavens waar je mee kunt varen op een boot of lekker kunt lunchen met uitzicht op de mooiste jachten. Ben je meer van het leren kennen van de lokale bevolking? Trek dan richting de kust en bezoek een oud vissersdorpje. Vaak kun je er voor weinig geld heerlijk eten. Kies voor verse vis, waarschijnlijk is jouw lunch die ochtend nog gevangen in de zee waar je op uitkijkt. De Costa del Sol is puur genieten!