Wat je moet weten over het bedrukken van aanstekers

Wat je moet weten over het bedrukken van aanstekers

Als je op zoek bent naar een effectieve manier om reclame te maken voor je bedrijf of evenement, dan is het bedrukken van aanstekers een goede optie. Aanstekers zijn praktische en populaire items die vaak worden gebruikt en gedeeld, waardoor ze een geweldig promotiemiddel zijn. Hieronder vind je enkele belangrijke dingen die je moet weten over het bedrukken van aanstekers.

1. Kies het juiste type aansteker

Er zijn verschillende soorten aanstekers beschikbaar om te bedrukken, waaronder wegwerpaanstekers en herbruikbare aanstekers. Kies het type dat het beste past bij jouw doel en doelgroep. Als je bijvoorbeeld eenmalige evenementen organiseert, dan zijn wegwerpaanstekers een goede keuze. Als je echter op zoek bent naar een promotieartikel dat lang meegaat en vaak gebruikt wordt, dan zijn herbruikbare aanstekers de betere optie.

2. Bepaal het ontwerp

Denk goed na over het ontwerp van de aanstekers en hoe je jouw bedrijfslogo, slogan of boodschap erop wilt laten drukken. Zorg dat het ontwerp aantrekkelijk en duidelijk is, en dat het goed past bij jouw bedrijfsimago.

3. Kies de juiste kleuren

Kies kleuren die goed passen bij jouw bedrijfskleuren of de themakleuren van het evenement. Niet alleen van de aansteker zelf, maar ook van de opdruk. Zorg dat de kleuren goed zichtbaar zijn en dat de bedrukking duidelijk leesbaar is.

4. Denk na over de locatie van de bedrukking

Overweeg waar je de bedrukking wilt plaatsen op de aanstekers. Bedrukkingen kunnen bijvoorbeeld aan de voorkant, achterkant of zijkanten van de aanstekers worden geplaatst. Zorg dat de bedrukking goed zichtbaar is en niet te klein is.

5. Kies de juiste druktechniek

Er zijn verschillende druktechnieken beschikbaar om aanstekers te bedrukken, waaronder zeefdruk en digitale druk. Zeefdruk wordt meestal gebruikt voor grote oplages en zorgt voor een duurzame bedrukking die lang meegaat. Digitale druk is beter geschikt voor kleinere oplages en zorgt voor een gedetailleerde en kleurrijke bedrukking.

6. Houd rekening met de levertijd

Houd er rekening mee dat het bedrukken van aanstekers tijd kost. Zorg dat je ruim van tevoren bestelt, zodat je de aanstekers op tijd hebt voor het evenement of de promotieactiviteit.

7. Kies de juiste leverancier

Kies een betrouwbare leverancier die ervaring heeft met het bedrukken van aanstekers. Online zijn er veel opties te vinden op het gebied van bedrukte aanstekers. Eén van die partijen is BudgetGift.nl. Op deze website vind je een ruim assortiment bedrukte aanstekers. Ze hebben al ruim 20 jaar ervaring met het bedrukken van aanstekers dus er is geen vraag waar ze geen antwoord op weten.

Neem snel een kijkje op de website en bestel vandaag nog jouw eigen ontworpen aanstekers.