5 must have items voor iedere man

5 must have items voor iedere man

Als man wil je er natuurlijk goed uitzien en je uiteraard ook zo comfortabel mogelijk leven. Door te kiezen voor handige gadgets, wordt het leven niet alleen leuker, maar ook een stuk praktischer en comfortabeler. Hieronder hebben we 5 must have items voor je op een rijtje gezet, die jouw leven nog prettiger zullen maken!

Mini speaker

Ga je zomers vaak naar het strand? Vind je het dan wel zo relaxt om daar te kunnen genieten van je favoriete muziek, bijvoorbeeld samen met je vrienden? Zorg dan dat je een goede mini speaker in huis hebt, die niet veel ruimte inneemt in je strandtas. Je sluit deze gemakkelijk aan op je telefoon en draaien maar die lekkere muziek op het strand! 

Pasjeshouder

Komt het regelmatig voor dat je net ene dat pasje niet bij je hebt, die je nodig hebt? Denk aan de kortingspas in je favoriete winkel, de tankpas van het tankstation bij je in de buurt of nog erger; je pinpas als je net een rondje je wilt geven in het café. Schaf een pasjeshouder aan en je weet zeker dat je voortaan al je pasjes bij je hebt. Je schuift de pasjes zo in de houder, je kunt ze zelfs ook nog gemakkelijk rubriceren, zodat je nog meer overzicht hebt. Pasjeshouder heren aanschaffen? Dit doe je natuurlijk online! Je vindt hier een ruim overzicht van verschillende soorten pasjeshouders, gegarandeerd dat jouw ideale houder, hier bij zal zitten!

Bodygroomer

Wil je er graag verzorgd uitzien? Een bodygroomer helpt je hierbij, met dit apparaat haal je namelijk gemakkelijk ongewenste haargroei weg, zelfs op de intieme delen. Met dit apparaat heb je nooit meer last van vervelende wondjes of rode plekken. 

Smartwatch

Ben jij iemand die graag iets dingen registreert of bijhoudt? Bijvoorbeeld de afstand die je gewandeld of gefietst hebt? Misschien vind je het wel handig om je hartslag in de gaten te houden, of wil je altijd graag vooraf de route weten naar de plek van bestemming? Een smartwatch is dan jouw ideale gadget! Wist je trouwens dat je er ook muziek mee kunt beluisteren en zelfs berichten mee kunt ontvangen?

Drone

Hoe gaaf is het om een drone te hebben? Vanaf de eerste seconde dat deze arriveert in de doos, weet je dat verkocht bent. Door middel van de ingebouwde camera kun je gave foto’s nemen van bijvoorbeeld je eigen huis, maar je kunt jezelf ook in laten huren, om dit bij anderen voor geld te doen. Een drone is ook gaaf om mee op vakantie te nemen, ideaal om op een open veld in het buitenland lekker mee te experimenteren. Je haalt hiermee het kind in je boven, is toch heerlijk?