Deze accessoires beschermen jouw iPhone!

Deze accessoires beschermen jouw iPhone!

Heb jij een dure nieuwe iPhone gekocht en wil je deze zo goed mogelijk beschermen? Dan zijn er een aantal goede accessoires en apps die je kunt gebruiken. Een iPhone is niet goedkoop, dus je wilt hier natuurlijk erg zuinig op zijn. Daarom is het belangrijk om je toestel zowel fysiek als digitaal goed te beschermen. Hoe je dit het beste kunt doen, hebben wij voor je op een rijtje gezet.

De beste bescherming

Een telefoon is een klein apparaat. Vaak loop je ermee over straat of ren je ermee door het huis. Hierdoor is er een grote kans dat jouw telefoon wel eens hard op de grond valt. Zorg daarom dat je een goed Apple hoesje hebt voor je telefoon. Hierbij is het belangrijk dat het scherm ook goed beschermd is tijdens een val. Zorg daarom dat er een klep op zit, of dat de randjes aan de zijkanten iets uitsteken. Telefoonhoesjes zijn uniek aan jouw model, zorg daarom dat je het juiste hoesje koopt voor jouw telefoon. Anders past deze waarschijnlijk niet. De beste screenprotector iPhone 11 kun je gemakkelijk online vinden, met allemaal leuke bedrukkingen erop. Ook het scherm zelf kun je extra beschermen. Je hebt hiervoor speciale folie, om deze te beschermen voor krassen, barsten en kleine deukjes. Vooral het scherm kan namelijk erg kwetsbaar zijn.

Digitale functies

Verder is het belangrijk om je toestel te beschermen voor diefstal, malware en overige digitale bedreigingen. Zorg daarom dat je Face ID of Touch ID gebruikt, zodat je telefoon bij diefstal niet makkelijk ontgrendeld kan worden. Je hebt tegenwoordig ook een 'zoek mijn iPhone' functie, waarmee je jouw telefoon weer kunt traceren als je deze kwijt bent. Verder moet je zorgen voor een goede virusscanner, waarvan Apple er zelf ook een heeft. Op je toestel zitten nog meer handige functies die te maken hebben met beveiliging, privacy en het beschermen van je gegevens. Meer informatie hierover kun je vinden op de site van Apple. Het beste is om ook af en toe even een back-up te maken van je foto's, video's en belangrijke bestanden. Op deze manier weet je zeker dat je ook bij diefstal of een kapot apparaat veilig zit.