Deze herenkleding items zijn casual en zakelijk tegelijkertijd

Deze herenkleding items zijn casual en zakelijk tegelijkertijd

In de zomer zie je heren vaak in korte broeken en luchtige overhemden. Maar wat als het weer wat koeler wordt en je nog steeds een casual, maar ook zakelijke look wilt? Dan is er goed nieuws, want er zijn een aantal kledingitems die casual en zakelijk tegelijkertijd kunnen zijn.

Donkerblauwe jeans

Een van deze items is een donkerblauwe jeans. Jeans zijn ontzettend veelzijdig en kunnen zowel casual als formeel gedragen worden. Een donkere wassing maakt ze ideaal voor een zakelijke setting, terwijl een lichte wassing perfect is voor een informele look. Combineer je jeans met een mooie blazer en een overhemd en je bent klaar voor een zakelijke afspraak. Trek je het colbertje uit ben je casual genoeg voor een verjaardag.

Strijkvrije overhemden

Een ander item dat casual en zakelijk tegelijkertijd is, is een strijkvrij overhemd. Deze overhemden zijn ideaal als je geen tijd of zin hebt om te strijken. Ze zijn er in allerlei soorten en maten, dus je kunt altijd een model vinden dat bij je past. Combineer het overhemd met een mooie jeans of chino en je bent klaar voor een zakelijke lunch. Trek het overhemd uit en je bent klaar voor een informele borrel.

Mocassins

Als enelaatste zijn mocassins een perfecte schoen voor mannen die een casual, maar ook zakelijke look willen. Mocassins kunnen onder een aantal verschillende outfits gedragen worden en geven je net dat beetje extra. Combineer ze bijvoorbeeld met een mooie jeans of chino en een overhemd voor een zakelijke look. Of draag ze onder een korte broek met T-shirt voor een casual uitstraling.

Polo's

Polo's zijn ook perfect om casual en zakelijk tegelijkertijd te dragen. Een polo is soms net iets chiquer dan een T-shirt, maar kan nog steeds onder een aantal verschillende outfits gedragen worden. Draag bijvoorbeeld eens een polo onder je blazer met jeans of chino voor een stoere, maar toch zakelijke look. Of draag het shirt losjes over je shorts voor een meer casual uitstraling. Ook bamboe polo's zien we op dit moment steeds vaker op de werkvloer.

Bovenstaande 4 opties zijn de meest voor de hand liggende combinaties. Uiteraard kun je nog veel verder gaan, maar met deze tips kom je zeker al een heel eind.