Het beste hoofdkussen met een heerlijk kussensloop? Hier moet je op letten.

Het beste hoofdkussen met een heerlijk kussensloop? Hier moet je op letten.

Hoofdkussen, alleen de beste

Een comfortabel en ondersteunend hoofdkussen is de sleutel tot een goede nachtrust, maar het vinden van het beste kussen voor u is geen eenvoudige taak met zoveel soorten kussens om uit te kiezen. Het goede nieuws is dat kussens zeer persoonlijk zijn, dus u kunt het veld verfijnen op basis van uw individuele voorkeuren voor materiaal en uw slaaphouding.

Als het op kussens aankomt, "is het belangrijk dat je nek 'neutraal' blijft. Het mag niet naar voren worden gebogen, naar achteren worden gestrekt of worden gedraaid. Als je in deze posities bent, worden de gewrichten in je cervicale wervelkolom en de spieren eromheen belast." Om de hele nacht in de juiste positie te blijven, moeten zijslapers een dik, stevig kussen kiezen; buikslapers hebben een zachte, dunnere nodig; en rugslapers hebben iets daar tussenin nodig.

Beste hoofdkussen soorten

In de afgelopen jaren hebben de experts meer dan 100 verschillende kussens getest die zijn gemaakt van materialen zoals dons, schuim, latex en fiberfill, evenals verkoelende kussens, organische kussens, kussens om nekpijn te genezen en kussens om te stoppen snurken. Al met al hebben we meer dan 3.500 datapunten beoordeeld  consumentenevaluaties thuis voordat we deze keuzes maakten. U kunt meer lezen over hoe we testen en hoe u uw perfecte kussen kunt kiezen onderaan dit artikel, maar eerst zijn hier de beste kussens die u kunt kopen voor uw meest comfortabele nachtrust:

Traagschuim kussen, ook bekend als memory foam hoofdkussen

Wollen hoofdkussen of slaapkussen

Nekkussen, voor goed ondersteuning

Bamboe hoofd kussen, een duurzame oplossing

Katoenen hoofd kussen, voor natuurlijke materialen

Zijden voor fluweel zacht, firm en kneedbaar

Donzen, heerlijk zacht en veerbaar

Kapok, een uniek materiaal voor de echte liefhebber

Silvana support hoofd kussen

Kussensloop, zo belangrijk

Vergeet niet dat om uw hoofdkussen te beschermer tegen vocht, sweet en vloeistoffen. Uw Hoofdkussen kan jaren lang mee gaan zolang u dit goed beschermd tijdens het gebruik dus uw nachtrust. Uw Hoofdkussen kan perfect worden beschermd met een molton kussensloop. Juist het beschermen van uw kussen zorgt niet alleen voor langere houdbaarheid van uw kussen, maar ook uw hygiene tijdens het slapen. Tip, zorg ervoor dat uw kussensloop in tegengestelde richting met de opening is ten opzichte van uw molton kussensloop.