Particuliere verhuizing

Voor een particuliere verhuizing moet u bij verhuisbedrijf Sterke Mannen zijn. Onze specialisten bieden u een uiterst vakkundige verhuisservice. Verhuizers van onze organisatie zijn uitgerust en opgeleid om op een professionele manier zowel grote als kleine verhuizingen succesvol uit te voeren. Of u nu in een appartement woont of in een vrijstaand huis: wij vervoeren uw meubels en huisraad met succes. Sterke Mannen verhuizingen werkt door heel Nederland en voert ook internationale verhuizingen uit. We werken vooral in de regio van Den Bosch, Bergen Op Zoom, Roosendaal, Tilburg, Dordrecht en Breda, Maar ook buiten deze regio’s verhuizen wij elke week talloze tevreden klanten.


Particuliere verhuizing met een professioneel verhuisbedrijf

U bent op zoek naar een professionele verhuizer voor een particuliere verhuizing en wilt de kosten in de hand houden? Dat is mogelijk bij Sterke Mannen Verhuizingen. Door onze werkwijze kunt u onze verhuisservice voor een vaste prijs inschakelen. Nadat u een verhuisofferte heeft aangevraagd, komt een vertegenwoordiger bij u langs om de te verhuizen inboedel in te schatten. Hij schat in hoeveel verhuiswagens en verhuizers er nodig zijn om de verhuizing succesvol uit te voeren. Ook schat hij in of er een verhuislift nodig is en hoeveel verhuismaterialen – zoals verhuisdozen – u nodig heeft. Aan het einde van de inspectie brengt hij meteen een offerte uit, zodat u de kosten van een particuliere verhuizing direct inzichtelijk krijgt.

  • Gratis verhuisdozen
  • Goed ingedekt tegen schade
  • Inpakken, monteren en demonteren
  • Professionele verhuizers met passie
  • De beste verhuisservice in de regio
  • Spoedverhuizing

Particuliere verhuizing met de beste materialen

Elke particuliere verhuizing wordt uitgevoerd met behulp van gedegen hulpmiddelen en materialen. Onze verhuiswagens beschikken over een hydraulische laadklep en hebben een scala aan verhuismaterialen aan boord. Zo nemen wij altijd verhuisdekens, een gereedschapskist, hondjes, stretchfolie en spanbanden mee naar uw verhuizing. Het gebruik van deze materialen is kosteloos. Daarnaast bestaat onze verhuisservice altijd uit het meenemen van materialen, afgestemd op uw situatie.

Niet alleen onze verhuismaterialen zijn van professionele kwaliteit, ook onze verhuizers zijn uiterst professioneel. Het bedienen van een verhuislift is voor de verhuizers geen probleem. Ook klussen als het verhuizen van een koelkast of wasmachine, het monteren van uw IKEA kast of het verhuizen van uw kluis, brandkast, piano of vleugel voeren wij professioneel uit. Kortom: vakkundige specialisten voor elke particuliere verhuizing.

  • Woning ontruiming
  • Gratis verhuismaterialen
  • Een ‘losse’ verhuizer inhuren is mogelijk
  • Professionele en vakkundige verhuisservice

De kwaliteit van erkende verhuizers

De kwaliteit van onze verhuisservice ligt op één lijn met die van erkende verhuizers. Wij zijn hierdoor zeer flexibel en kunnen uw verhuizing goedkoper aanbieden, terwijl de kwaliteit gegarandeerd blijft. Heeft u een tussentijdse opslagruimte nodig voor uw inboedel? Sterke Mannen Verhuizingen kan u hierin adviseren. Omdat wij al uw voorwerpen netjes inpakken kunnen onze verhuizers schadevrij verhuizen. Ondanks dit feit zijn wij goed ingedekt tegen eventuele schades. Schakelt u onze verhuisservice daarom in voor al uw (particuliere) verhuizingen.


Internationale verhuizingen en projectverhuizingen

Sterke Mannen Verhuizingen is vooral actief op de particuliere verhuismarkt. Onze verhuisservice verhuist echter ook bedrijven en verzorgt het monteren, demonteren en leveren van sjouwers aan verschillende grote bouwprojecten. Daarbij verhuizen wij vele klanten binnen Europa. Vanuit de haven in Rotterdam vervoeren wij onder andere inboedels vanuit de Verenigde Staten en het Midden-Oosten en Azië naar België, Duitsland, Engeland (UK) en Frankrijk.

Schakelt u Sterke Mannen Verhuizingen daarom in voor particuliere verhuizingen, internationale verhuizingen en projectverhuizingen.

N

Vakkundige verhuizers

N

Professionele verhuisadviseur

N

Beste prijs/kwaliteit

N

Verhuisbedrijf met passie

Sterke-Mannen B.V.

Drielindendreef 7

4839 AH Breda

076 – 700 21 89

Gaat u binnenkort verhuizen?

Bel 076 – 700 21 89 of stuur een e-mail