Een mannenweekend organiseren? Lees onze tips!

Een mannenweekend organiseren? Lees onze tips!

Hoe je het best een mannenweekend kunt organiseren

Een mannenweekend is een weekendje uit gaan met je beste vrienden.

Want ook al heb je een goede baan, gelukkig getrouwd en liever kinderen, het is ook goed om op een leuke manier de contacten met je vrienden te onderhouden. Dat doe je het beste door een mannenweekend te organiseren. Een weekendje weg met je vrienden waarbij bijna alles mag en waarbij plezier maken met elkaar centraal staat. Als je zo een vriendenweekend gaat organiseren en met elkaar feest gaat vieren en overnachten, is het zaak een vakantiehuis voor een grote groep te huren. Een groot vakantiehuis met een bar, bier tap en biljart bijvoorbeeld. Er zijn in Nederland en België vakantiehuizen voor grote groepen te huur met een capaciteit van wel 60 personen.

Hoe vind je een leuk vakantiehuis voor een grote groep?

Je kunt snel een vakantiehuis voor een grote groep vinden door eerst met elkaar af te spreken aan welke eisen zo een groot vakantiehuis moet voldoen en wat de vereiste faciliteiten zijn. Is er naast een bar met bier tap en biljart nog iets speciaals nodig? Zou je met elkaar willen sportten en is een vakantiehuis grote groep met een voetbalveld of fitness ruimte wellicht een goed idee? Moet de groepsaccommodatie in de buurt van een stad liggen zodat je met zijn allen gezellig naar de kroeg kunt gaan? In het laatste geval is het goed om af te spreken "Wie De Bob is". Want ook al vier je tijdens je mannenweekend feest tot in de late uurtjes. Eén of meerdere personen moeten de Bob zijn en alcoholische drankjes laten staan. Veilig weer bij je gezin thuiskomen, ontzettend belangrijk.

Mannenweekend in Nederland organiseren of naar het buitenland?

Als je een weekendje weg met je vrienden wilt plannen en je wilt op een verantwoorde manier de bloemetjes buiten zetten, heb je de keuze je mannenweekend in Nederland te vieren of met zijn allen naar het buitenland te gaan. In deze tijd van het coronavirus doe je er als vriendengroep wellicht verstandig aan om je korte vakantie in eigen land te vieren. Steden zoals Maastricht, Groningen, Arnhem, Scheveningen en Amsterdam zijn ideaal voor zo een georganiseerd weekend. Je vindt rond de grote steden in Nederland veel grote groepsaccommodaties waar je op basis van zelfvoorziening kunt verblijven. Je vindt geschikte accommodaties ook op grote vakantieparken.

Je mannenweekend op een vakantiepark vieren

Vakantieparken zijn perfecte locaties voor het vieren van vrienden- en mannen weekenden. Zeker als zo een groot vakantiepark een restaurant, bar, overdekt zwembad en sport- en spelmogelijkheden is het genieten. Op deze grote vakantieparken in Nederland vind je zeker ook grote accommodaties voor vriendengroepen. Indien jullie een vriendenweekend of mannenweekend willen organiseren met minder dan 22 deelnemers kan je op veel van deze parken terecht. Je kunt overigens ook op deze parken een vakantiehuis grote groep met zwembad en privé sauna huren.