Dit maakt een man met urineverlies weer zelfverzekerd

Dit maakt een man met urineverlies weer zelfverzekerd

Incontinentie, dat is typisch iets voor dames op leeftijd. Dat is wat veel mannen denken. Hen gaat dat toch niet overkomen. Totdat u ineens merkt dat u ongewild urine verliest. Bijvoorbeeld bij bukken, zwaar tillen of een andere inspanning. Maar het kan ook door andere oorzaken optreden. TENA Men begrijpt dat incontinentie net zo goed bij mannen een probleem is als bij vrouwen. Daarom zijn er speciale producten voor mannen ontwikkeld die u de mogelijkheid geven om ondanks ongewild urineverlies gewoon uw leven te leiden zoals u dat eerder ook deed.

Als u merkt dat u last heeft van incontinentie dan kan dat een grote impact op uw leven hebben. De meeste mensen schamen zich zelfs als ze ongewild urine verliezen en trekken zich daardoor terug uit de maatschappij. Ze gaan niet meer uit eten, naar concerten of op bezoek bij vrienden. Dat is natuurlijk heel triest. Gelukkig zijn er de producten van TENA Men. Die beschermen u optimaal, of u nu mild urineverlies heeft of als de incontinentie ernstiger is. Het uitgangspunt is discretie. Als u TENA Men draagt zal dit in uw omgeving niet of nauwelijks opvallen. U merkt alleen dat u geen natte plekken meer in uw ondergoed heeft of onaangenaam wordt verrast door een onaangename geur. U kunt gewoon de dingen doen die u altijd deed en hoeft zich geen zorgen meer te maken over wat anderen misschien van u denken door uw incontinentie.

Kies een TENA Men die u optimaal beschermt

Veel mannen hebben, zeker op latere leeftijd, last van nadruppelen. Ook dit valt onder incontinentie. Als dit bij u ook het geval is dan is dat natuurlijk erg vervelend. U kunt hiervoor TENA Men level 0 of 1 gebruiken. Dit zijn dunne beschermingsmiddelen die ervoor zorgen dat de gelekte urine discreet wordt opgevangen. U heeft geen natte plekken meer in uw boxer of slip en kunt ervan op aan dat niemand iets ruikt of merkt. De TENA Men beschermt u perfect en u kunt als dat nodig is discreet op het toilet het verband verwisselen. De TENA Men producten zijn apart verpakt zodat u ze onopvallend mee kunt nemen als u onderweg bent.

Ook als u kampt met licht urineverlies kan dat al een groot probleem zijn en zorgen voor een geïsoleerd leven. Nergens voor nodig. Met TENA Men level 0 of 1 kunt u dat probleem zoals al gezegd prima oplossen. Vrijwel onzichtbaar beschermingsmateriaal dat ervoor zorgt dat het lichte urineverlies dat u heeft perfect wordt gemaskeerd. De urine wordt opgevangen in de kern zodat u een droog gevoel houdt. Daarnaast worden onaangename geurtjes gemaskeerd. Niemand die iets merkt en u kunt gewoon dat doen wat u altijd deed. U kunt het verband als dat nodig is discreet verwisselen, u neemt een los verpakt schoon verband gewoon mee in uw broekzak of tas. Op die manier kunt u gewoon het leven leiden dat u altijd had en genieten van de dingen die u leuk vindt.

Incontinentiebroekjes als de problemen groter zijn

Voor mannen die kampen met ernstige vormen van incontinentie zijn er de Premium Fit en Active Fit broekjes. Deze zijn beschikbaar in twee maten. Ze bieden optimale bescherming tegen incontinentie en dragen zeer comfortabel. U kunt er zelfs gewoon mee sporten zonder dat u zich ongerust hoeft te maken over mogelijk ongewenst urineverlies. De broekjes zijn ook te koop in het zwart als daar uw voorkeur naar uitgaat. U kunt beide producten uiteraard naast elkaar gebruiken al naar gelang uw voorkeur van dat moment. Meer informatie over TENA Men artikelen treft u hier aan.

Hoe ontstaat urineverlies bij mannen?

Mannen kunnen te maken krijgen met ongewenst urineverlies door verschillende oorzaken. Problemen met de prostaat zijn bij mannen vaak het probleem. Soms kan een uroloog uitkomst bieden, maar het kan ook dat er geen oorzaak of oplossing kan worden gevonden voor het ongewenst urineverlies. Dan zit er niets anders op dan ermee te leren leven. Dat doet u door TENA Men te gebruiken. Het kan soms even zoeken zijn welk product voor u de optimale bescherming biedt maar als u dat eenmaal heeft gevonden kunt u weer volop van het leven genieten.