Projectverhuizing

Een projectverhuizing of bedrijfsverhuizing kan een logistieke ramp zijn. U heeft een gerichte verhuisservice nodig om uw gehele inventaris van A naar B te verhuizen. Met Sterke Mannen Verhuizingen heeft u de juiste partner gevonden. Onze werkwijze is er op gericht om uw organisatie en uw klanten zo weinig mogelijk hinder te laten ondervinden van een herlocatie. Sterke Mannen werkt samen met u op een doelmatige en effectieve wijze uw verhuizing uit, in de vorm van een gedegen plan van aanpak. Wij verzorgen uw verhuizing en nemen uw zorg uit handen. Vanuit onze standplaats in Breda zijn wij actief in heel Nederland, maar wij werken vooral in de regio’s: Den BoschRoosendaal, TilburgBergen Op ZoomBreda en Dordrecht. Leest u daarom direct verder over een projectverhuizing door middel van onze verhuisservice.


Projectverhuizingen voor verschillende situaties

Of het nu gaat om een archief, magazijn, kantoren, school, een zorginstelling, een museum, laboratorium, of een ander type projectverhuizing: Sterke Mannen Verhuizingen is voor elk project in te huren. Van grootschalige projectverhuizingen tot kleine bedrijfsverhuizingen: Alles wordt tot in de puntjes geregeld. De verhuizers van Sterke Mannen verzorgen zowel interne als externe projectverhuizingen.

 • Kantoorverhuizing
 • Magazijnverhuizing
 • Archiefverhuizing
 • Schoolverhuizing
 • Zorgverhuizing
 • Kunstverhuizing
 • ICT verhuizing

De werkwijze van projectverhuizer Sterke Mannen

Het uitvoeren van een projectverhuizing vereist een gedegen voorbereiding. Duidelijke communicatielijnen en heldere afspraken vormen de basis van een succesvolle verhuizing. Om deze reden zal onze verhuiscoördinator u graag adviseren over de do’s en don’t van een projectverhuizing. Onze verhuiscoördinator komt bij u langs om vast te stellen wat er precies verhuisd moet worden. Vaak komt het namelijk voor dat er ook spullen geruimd moeten worden. Vervolgens kunt u aangeven in welke volgorde welke afdelingen verhuisd moeten worden.

Wanneer u een projectverhuizing wenst, ontvangt u een verhuizing op maat. Bij complexe verhuizingen zal er een draaiboek en een opleverschema worden gemaakt, welke gericht zijn op het minimaliseren van uw bedrijfsprocessen. Hierin staat onder andere op welke tijdstippen wat gebeurt en door wie. Wij zullen dit altijd in samenspraak met u doen. Dit schept duidelijkheid voor u, voor ons, maar ook voor uw werknemers. Een ervaren projectleider zal er op toezien dat uw projectverhuizing zorgeloos verloopt.

 • Duidelijke offerte
 • Draaiboek en opleverschema (gericht op minimalisatie van de impact op de bedrijfsprocessen)
 • Professionele projectleider
 • Ervaren verhuizers
 • Specialistische verhuismaterialen

Bij een bedrijfsverhuizing staat efficiëntie centraal. Het is van belang dat uw organisatie zo snel mogelijk weer aan het werk kan op de nieuwe locatie(s). Sterke Mannen verhuizingen beschikt over de juiste expertise en vakkennis om een zakelijke verhuizing vlot en soepel te laten verlopen. Uw goederen worden veilig getransporteerd naar de nieuwe locatie.


Kosten bedrijfsverhuizing

Het is mogelijk dat uw project- bedrijfsverhuizing fiscaal aftrekbaar is. Raadpleeg hiervoor uw fiscalist. Bij Sterke Mannen rekenen wij geen extra toeslag op zaterdag. Op zondag rekenen wij een toeslag van 50% op het normale tarief. Tevens rekenen wij geen toeslag van spoedklussen. De kosten van een bedrijfsverhuizing zijn afhankelijk van een viertal factoren:

 1. De grootte van de bedrijfsinventaris

De belangrijkste factor in het berekenen van de kosten voor een zakelijke verhuizing is de grootte van de te verhuizen bedrijfsinventaris. Hoe meer kubieke meter, hoe hoger de kosten komen te liggen.

 1. Verhuisploeg

Bij een projectverhuizing is het aan te raden een volledige verhuisploeg in te schakelen. Een verhuisploeg is opgebouwd uit een X aantal verhuizers, de verhuiswagens en het verhuismateriaal.

Dienst Kosten
professionele verhuizer  € 32,50 per uur
verhuiswagen (±30 m³) € 35,- per uur
verhuiscoördinator (optioneel) ± € 55,- per uur
 1. Voorrijkosten

Wij rekenen voorrijkosten vanaf en naar onze standplaats in Breda. Dit een gangbare praktijk in de verhuisbranche. Ook kost het tijd om naar het laad- en losadres te rijden.

 1. Aanvullende diensten

Sterke Mannen biedt enkele diensten aanvullend op een projectverhuizing. Zo hebben we een inpakservice, handyman service, verhuislift assistentie en voeren we te ruimen materialen af. Daarnaast kunnen wij ook uw kantoormeubilair voor u verkopen.

Al met al zorgt Sterke Mannen Verhuizingen voor een uitgebreide verhuisservice. Neemt u daarom direct contact op en schakel onze verhuizers in voor uw projectverhuizing.

N

Vakkundige verhuizers

N

Professionele verhuisadviseur

N

Beste prijs/kwaliteit

N

Verhuisbedrijf met passie

Sterke-Mannen B.V.

Drielindendreef 7

4839 AH Breda

076 – 700 21 89

Bent u van plan om te verhuizen met uw organisatie?

Bel 076 – 700 21 89 of stuur een e-mail