Tips voor een stoer vrijgezellenfeest

Tips voor een stoer vrijgezellenfeest

Gaat binnenkort een vriend van je trouwen? Ben je samen met je vrienden op zoek naar een geschikte locatie? Maar moet het wel een stoer vrijgezellenfeest worden? Wij hebben een aantal tips voor je, waarmee jij gegarandeerd een stoer vrijgezellenfeest gaat beleven!

Kies voor gemotoriseerde actie

Wat is er gaver dan crossen met een quad? Over de bulten, door de bochten en natuurlijk zo hard mogelijk! Of ga je liever buggy rijden over een speciaal parcours? Met een buggy kun je wel zeventig kilometer per uur rijden, dat is hard genoeg om een stevige adrenalinekick van te krijgen. Ook kun je kiezen voor een antislipcursus, gegarandeerd spektakel en je leert nog eens wat. Lijkt het je leuk om met elkaar een rally te rijden? Ga met een aantal Kevers op pad! Heerlijk met je vrienden door de polderwegen rijden, onderweg zie je van alles en je trekt een hoop bekijks! Een stoer vrijgezellenfeest, begint bij een programma vol actie.

Ga voor een arrangement

Het is fijn als alles vooraf geregeld is. Een arrangement zorgt ervoor dat je als vriendengroep nergens meer naar om hoeft te kijken. Het programma is vooraf bekend, bovendien ben je ook nog eens stuk voordeliger uit, dan dat je alles apart boekt. Als je ervoor kiest om alles op één locatie te doen, scheelt dit ook nog eens veel tijd en reiskosten. Bij een arrangement kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een activiteit te combineren met een BBQ en onbeperkt drinken. Ook kun je voor een activiteit en een lopend buffet kiezen, uiteraard ook met onbeperkt drinken. Vrijgezellenfeest activiteiten kun je het beste combineren met eten en drinken erbij.  Dan is alles geregeld en hoef je alleen nog maar te genieten. Waar gaan jullie voor?

Kies voor een stoere locatie

Het Schwarzwald is de ideale locatie voor een vrijgezellenfeest. Als je hier het terrein oploopt, krijg je al zin in datgene wat komen gaat. Je kunt hier buggy rijden, quads rijden, maar ook bijvoorbeeld een Kever rally boeken. Na het avondeten nog een pub quiz doen? Het kan hier! Op locatie Het Schwarzwald is het voor iedereen genieten; voor de vrijgezel, voor de organisatie en voor iedereen die is uitgenodigd op het vrijgezellenfeest. Hier beleef je gegarandeerd een stoer vrijgezellenfeest!