Transport

Het maakt niet uit wat uw bestemming is, want Sterke Mannen is erg sterk in transport. Zowel in het binnen- als in het buitenland. Of het nu gaat om sneltransport, overzees transport, zwaar transport of speciaal transport: Sterke Mannen is uw ideale partner. Wij transporteren vooral binnen de Europese Unie. Ons kerngebied ligt binnen Nederland, maar wij wijken regelmatig uit naarBelgie, Duitsland, Frankrijk en Groot-Brittannië (UK). 

Sneltransport voor 40 miljoen mensen

Vanuit onze vestiging in Breda bedient Sterke Mannen binnen een radius van 200 kilometer niet alleen een internationaal gebied van meer dan 40 miljoen inwoners. Tevens hebben wij de kennis en middelen om binnen anderhalf uur (met een maximale uitloop van 15 minuten) meer dan 80% van de Nederlandse markt te bedienen. Zoekt u een regiopartner in Midden- en West-Brabant? Dan gaan wij graag het gesprek met u aan.

Onze chauffeurs staan altijd in direct in contact met u. Na ontvangst van de zending sturen wij u een sms ter bevestiging, met de gegevens van de ontvanger en de exacte tijd van overdracht. U kunt ook voor een telefonische doorgave door de chauffeur kiezen bij een transport.

Internationaal transport

Ook voor een internationaal transport kunt u onze verhuisservice inschakelen. Sterke Mannen Transport verzorgt graag uw buitenlandse zendingen. Ons verhuisbedrijf rijdt niet alleen naar alle landen binnen de EU. Binnen ons uitgebreide netwerk kunnen wij u oplossingen op maat bieden, waarmee wij u de zorg uit handen nemen. Wij delen in de offerte de bijkomende kosten, zoals de verschepingskosten, air cargo kosten, tol, ferry, of eventuele overnachtingen voor de koerier, altijd duidelijk aan u mee. Daarbij streven onze verhuizers altijd naar optimale transparantie en een realistische visie ten aanzien van de afgesproken leveringstijd.

Zwaar transport

Ons verhuisbedrijf verhuist allerhande landbouwmaterieel, bouwmachines, industriële machinerie, kabelhaspels en andere buitenmaatse vracht. Met vrachtwagens en opleggers kunnen wij het wegtransport van lange, hoge en brede lasten verzorgen voor een verscheidenheid aan branches. Hiertoe kunnen wij beschikken over 2- tot 8-assige semi-diepladers en euro diepladers. Alle transporten van zware en bovenmaatse vrachten worden voorzien van GPS-trackers, zodat de locatie altijd gemonitord kan worden. De chauffeurs van onze verhuisservice zijn zeer ervaren met buitenmaatse en zware lading en zijn opgeleid volgens Europese veiligheidsnormen. Als u meer informatie wilt, kunt u altijd contact opnemen. Wij nemen al uw vragen over een eventueel transport met u door.

Speciaal transport

Soms is er maatwerk nodig voor een transport, omdat buitenmaatse lasten te groot zijn voor standaard materieel. Met modulair materieel kunnen wij geschikte opleggers bouwen. Hiertoe kunnen wij over 4- en 8-assig modulair materieel, gebogen profielen, verstelbare balken en ketelbruggen voor bijvoorbeeld hoge, brede en zware ladingen. Maar wij leveren ook ander type maatwerk voor specialistische sectoren.

Ontheffingen, routeplanning en transportbegeleiding

Voor de hele Europese Unie hebben wij diverse ontheffingen. Bovendien kunnen wij diepen uit ons uitgebreide netwerk voor aanvullende (lokale) ontheffingen en transportbegeleiding. Een uitvoerige routecheck wordt altijd gedaan om vast te stellen dat alle bestemmingen veilig en snel kunnen worden bereikt. Hierop kunnen wij blokkerende objecten tijdelijk verwijderen of een alternatieve route kiezen.

Heeft u plannen o­m een vracht te transporteren, of heeft u vragen over een afwijkend transport? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

N

Vakkundige verhuizers

N

Professionele verhuisadviseur

N

Beste prijs/kwaliteit

N

Verhuisbedrijf met passie

Sterke-Mannen B.V.

Drielindendreef 7

4839 AH Breda

076 – 700 21 89

Wil u een transportbedrijf inhuren voor uw vracht?

Bel 076 – 700 21 89 of stuur een e-mail