Verhuisbedrijf Zevenbergen

Schakel een vakkundig verhuisbedrijf uit Zevenbergen in voor kwaliteitsverhuizingen tegen een voordelig tarief. Onze verhuisservice bestaat uit een team van gericht opgeleide verhuizers, voorzien van de modernste apparatuur en materialen. Op een goedkope, doch kwalitatief hoogwaardige manier zorgen zij dat uw inboedel naar een nieuwe locatie wordt verhuist en dat u binnen de kortste keren plaats kunt nemen in uw nieuwe onderkomen.

Ons verhuisbedrijf is niet alleen actief in de omgeving van Zevenbergen, maar gaat ook te werk in steden als Breda en Etten-Leur, maar ook in plaatsen als Moerdijk, Fijnaart, Klundert en Willemstad.

Multi-inzetbaar verhuisbedrijf uit Zevenbergen

Verhuisbedrijf Sterke Mannen uit Zevenbergen is zeven dagen in de week inzetbaar voor zowel particuliere als zakelijke verhuizingen. Onze verhuizers bieden een uitstekende verhuisservice en zijn vakkundig opgeleid om uw inboedel zonder schade te verhuizen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij uw verhuizing soepel en zorgeloos uitvoeren. Communicatie is van vitaal belang bij het uitvoeren van een succesvolle verhuizing. Onze professionals zijn om deze reden zowel de Nederlandse als de Engelse taal machtig. Tijdens de verhuizing is de voorman uw vaste aanspreekpunt. De ervaren verhuizer heeft de leiding en zorgt dat alles op rolletjes verloopt. Bent u al enthousiast geworden over ons verhuisbedrijf uit Zevenbergen?

  • Kwaliteitsverhuizing tegen een goede prijs
  • Gepassioneerde verhuizers
  • Duidelijke communicatie
  • Een uitmuntende verhuisservice
  • De beste verhuismaterialen

Een verhuisservice zoals geen ander in Zevenbergen

Bij ons verhuisbedrijf uit Zevenbergen wordt een gerichte verhuisservice geleverd, die ongeëvenaard is in termen van prijs- kwaliteitverhouding. Onze werkwijze heeft zich keer op keer bewezen. Wanneer u een offerte aanvraagt, krijgt u binnen 24 uur een telefoontje van een planner van Sterke Mannen. Omdat wij kwaliteit willen bieden, komt onze verhuisadviseur altijd bij u langs om de verhuizing in te schatten. Hierdoor kunnen wij een vaste prijs met u afspreken en kunnen wij inschatten hoeveel verhuizers en verhuiswagens er nodig zijn voor uw verhuizing. Ook spreekt hij met u af of en wanneer u verhuismaterialen als verhuisdozen, inpakpapier en stickers nodig heeft. U wordt dan ingepland op de ‘verhuisdozenroute’.

Een verhuisbedrijf uit Zevenbergen met gerichte materialen

Als verhuisbedrijf uit Zevenbergen en omgeving kennen wij de regio goed. Onze verhuisservice bestaat daarom alleen uit de modernste en vakkundigste apparatuur. Onze verhuiswagens zijn uitgerust met een hydraulische laadklep, zodat er niet onnodig getild hoeft te worden. Hiernaast maken wij gebruik van ‘hondjes’, steekwagens en rolcontainers, zodat wij uw spullen zo in de laadklep kunnen rollen. Ons verhuisbedrijf beschikt over een speciale verhuisaanhanger, zodat u de kosten van uw verhuizing zo laag mogelijk kan houden. Ook zijn wij ingericht om specialistische verhuizingen uit te voeren. Verhuizers van Sterke Mannen werken onder andere met een verhuislift, kunnen montagewerkzaamheden uitvoeren en hebben ervaring met internationale verhuizingen.

Al uw grote meubels worden netjes ingepakt in verhuisdekens en ingesealed. Hierdoor kan er geen schade ontstaan aan uw spullen (en aan het vastgoed). Van kleine particuliere verhuizingen tot projectverhuizingen naar het buitenland! Verhuisbedrijf Zevenbergen is uw vertrouwde partner!

Gaat u binnenkort verhuizen naar, in of van Zevenbergen? Neem dan contact op met verhuisbedrijf Sterke Mannen.

N

Vakkundige verhuizers

N

Professionele verhuisadviseur

N

Beste prijs/kwaliteit

N

Verhuisbedrijf met passie

Sterke-Mannen B.V.

Drielindendreef 7

4839 AH Breda

076 – 700 21 89

Verhuizing van of naar Nederland?

Bel 076 – 700 21 89 of stuur een e-mail