Verhuislift 

Wilt u goedkoop en veilig een verhuislift huren in Breda, Roosendaal, Bergen op Zoom, Tilburg of Den Bosch? Sterke Mannen Verhuizingen biedt u de mogelijkheid. Ons verhuisbedrijf gebruikt professionele liften met een bereik tot 31 meter. Meestal kunnen wij liften tot de negende verdieping. Onze verhuisliften zijn goed onderhouden en onze verhuizers zijn opgeleid in het bedienen van de apparatuur.

  • Verhuislift service tot 31 meter
  • Van enkele objecten (zoals een piano of bank) tot een volledige verhuizing
  • Deskundig en opgeleid personeel
  • Verzekerd tegen eventuele schades
  • Standplaats in Breda
  • Inboedel verhuizing 6 dagen per week (ma t/m za)

U kunt de kosten voor het huren van een verhuislift berekenen op de tarieven pagina, bovenaan in het menu.

Goedkoop en goed voorbereid een verhuislift huren

Als u een verhuislift wilt huren, is het belangrijk om met een ervaren verhuisbedrijf in zee te gaan. Sterke Mannen heeft die ervaring. En daarom informeren wij u van te voren over de aandachtspunten die van belang zijn. Zo nemen wij de nodige beschermdekens, folie en beschermstrips mee om beschadigingen aan uw inboedel of kozijnen en deuren te voorkomen. Daarnaast is het belangrijk dat er voldoende parkeergelegenheid is. Door de kozijnen of deurposten op te meten, kan er getoetst worden of alle objecten er door heen passen.

Ten slotte is het van het hoogste belang dat er geen gevaarlijke situaties ontstaan ten gevolge van de weersomstandigheden. In sommige binnensteden is een ontheffing nodig om te mogen liften. Vraag deze tijdig aan!

Heeft u plannen om een verhuislift te huren? Bespreek direct de mogelijkheden met een specialist van ons verhuisbedrijf.

N

Vakkundige verhuizers

N

Professionele verhuisadviseur

N

Beste prijs/kwaliteit

N

Verhuisbedrijf met passie

Sterke-Mannen B.V.

Drielindendreef 7

4839 AH Breda

076 – 700 21 89

Heeft u een professionele verhuislift nodig?

Bel 076 – 700 21 89 of stuur een e-mail