Waarom kiezen voor een managed VPS?

Waarom kiezen voor een managed VPS?

Ben jij geen expert op het gebied van websites en computers? Wil je jezelf als ondernemer richten op zaken waar je juist wel goed in bent? Kies dan voor een managed VPS! Hierbij huur je ruimte op een server, waarbij het beheer wordt gedaan door experts. Een managed VPS die bij uw bedrijf past, is een uitstekende investering; hiermee kun je vertrouwen op tijdige updates, altijd gemaakte back-ups en uitstekende beveiliging. Kies jij ook de voordelen van managed VPS?

Rustig slapen met managed VPS

Ben jij een man die nog weleens wakker kan liggen van zijn website? Omdat je bang bent dat deze niet goed beveiligd is? Of ben je onzeker of je wel de juiste keuze gemaakt hebt om een update juist wel of niet te draaien? Heb je eigenlijk tekort tijd om je site frequent en goed te monitoren? Als je niet uitkijkt, lig je straks wakker omdat je onzeker bent over je website, maar ook over andere zaken rondom je onderneming. Dit laatste kan gebeuren omdat je het gevoel hebt, alles half te doen. Allemaal redenen om ervoor te kiezen om te kiezen voor managed VPS. Hierbij worden alle taken rondom je website goed en tijdig uitgevoerd. Waardoor jij weer rustig kunt slapen!

Uitbesteden levert geld op

Websitetechnologie verandert snel. Voortdurend komen er nieuwe tools op de markt, waarmee websites sneller gemaakt kunnen worden, maar ook steeds beter worden beveiligd. Ga je als ondernemer niet mee met deze veranderingen, dan loop je de kans snel op achterstanden te worden gezet. Niet alleen door de concurrentie, die hierdoor meer verkoopt, maar ook loop je steeds meer beveiligingsrisico’s. Je kunt ervoor gaan om zelf deze kennis op te doen, maar je kunt er ook voor kiezen om dit uit te besteden. Door het uit te besteden, hoef jij niet bang te zijn dat je tekort kennis hebt en hierdoor de aansluiting mist. Juist door jezelf te kunnen richten op je kerntaken, zul je zien dat je resultaat maximaal zal zijn. Op deze manier is een managed VPS dus ook nog eens een uitstekende investering. Kies jij ook voor de voordelen van managed VPS?