Waarom Office Zakelijk een prima investering is

Waarom Office Zakelijk een prima investering is

Een modern bedrijf heeft oog voor de nieuwste ontwikkelingen. Medewerkers houden van vrijheid en zien een kantoor niet meer als een plek waar ze perse vaak hoeven te zijn. Je kunt tegenwoordig overal werken; thuis, in de trein of vanaf een flexplek. Na het sporten vind je het als manager soms misschien wel fijn om thuis nog een presentatie te maken. Je voelt je op dat moment sterk, waardoor je dit ook uit kunt stralen in een presentatie. Je moet op dat moment wel kunnen beschikken over de juiste software. Nieuwe wensen en ontwikkelingen vragen om nieuwe software waar de moderne medewerker goed mee uit de voeten kan. Microsoft Office zakelijk biedt deze software.

Office zakelijk biedt veel

Wie kiest voor Office zakelijk kiest voor veelzijdigheid in programma’s. Komt nog bij dat deze programma’s ook nog eens onderling prima samen kunnen werken. Denk hierbij aan Excel sheets die je gemakkelijk kunt presenteren in Power Point en Word bestanden die je gemakkelijk door kunt mailen via Outlook. Office zakelijk is veelzijdig en hiermee uiterst efficiënt. Je hoeft geen aparte programma’s te kopen, alles wat je aan software nodig hebt op kantoor vind je terug in Office zakelijk.

Office programma’s kent iedereen

Het grote voordeel van de programma’s van Office is dat vrijwel iedereen er mee kan werken. Of het nu gaat om een brief schrijven in Word of een tabel bouwen in Excel, iedereen heeft wel basiskennis. Het voordeel daarvan is dat iemand meteen productief is met deze programma’s. Ga je maatwerk programma’s laten bouwen, dan betekent dit naast een dure aanschaf, ook nog eens lange inwerktijd van nieuwe medewerkers. Met Office is iedereen vanaf de eerste seconde productief. Door medewerkers cursussen te laten volgen, worden ze nog beter in de programma’s. Hiermee kunnen ze nog betere presentaties maken, brieven schrijven en berekeningen uitvoeren.

Office is veilig en up-to-date

Als je een Office zakelijk koopt, kun je rekenen op een licentie van Microsoft. Doordat je deze licentie hebt, sta je geregistreerd en hoef je niet bang te zijn voor boetes voor illegaal softwaregebruik. Ook krijg je regelmatig updates met nieuwe functionaliteit en verbeterde beveiliging. Hackers krijgen geen kans om binnen te komen en jij werkt altijd met de allerlaatste versie van Office.