Hier zitten de beste stripclubs ter wereld

Hier zitten de beste stripclubs ter wereld

Wanneer je wel van de stripclubs bent wil je natuurlijk ook heel erg graag weten waar je ze kan verwachten als je op je vakantiebestemming bent. Net als met je vakantiebestemming wil je ook dat de stripclub de beste is zodat je er ook plezier aan mag beleven.

Een vakantie in Parijs

Parijs is de stad van de liefde. Dat is natuurlijk niet het enige want zo heb je natuurlijk ook het ambacht van de patisserie. De bakkers zijn de meesters van de stad. Natuurlijk zijn de stripclubs leuk en de bakkers maar wist je wel dat er veel meer te bezichtigen is in Parijs?

Iedereen kent de Eifel toren en de ARC de Triomphe. Maar dan houdt het echt niet op. Zo heb je de Seine waar je heerlijk kan genieten van het water en de natuur. Een rondvaart geeft jou een hele andere kijk van de Seine. Tijdens de rondvaart kom je langs veel bezienswaardigheden waar de gids op de rondvaartboot alles over kan vertellen.

Stripclubs in Las Vegas

In Las Vegas kan je tijdens je vakantie ook naar een stripclub gaan. Sterker nog in Las Vegas ben je juist aan het juiste adres. De meeste clubs vind je dan op The Strip. The Strip is de belangrijkste en langste straat van Las Vegas. De stripclubs in Las Vegas kan je ook vinden in de wijken rondom The Strip.

Er zijn natuurlijk altijd wel wat stripclubs die de leukste zijn. We willen deze dan toch wel even bespreken.

Sapphire Stripclub

De beste manier om deze stripclub te omschrijven is dat het de grootste stripclub van de wereld is. In deze club weet je gewoonweg niet waar je moet kijken. Het is een grote zaal met allemaal kleine podiums waar shows weg gegeven worden.

Spearmint Rhino

Dit is de beste Stripclub van Las Vegas. De club is gezellig, is leuk aangekleed en heeft veel beeldschone vrouwen. Het is dus een club die zeker een aanrader is. In Las Vegas en er omheen wordt de club ook wel Rhinoes of The Spearmint genoemd. Mocht je een trip boeken naar Vegas en ben je echt opzoek naar een unieke striptent? Dit is hem.