Secrid Wallet, een innovatieve serie

Secrid Wallet, een innovatieve serie

Secrid

Secrid begon is in 1990 geboren. René van Geer en Marianne van Sasse van IJsselt slagen erin om innovatieve producten te ontwikkelen om in 2009 hun eigen merk Secrid te starten. De pool van innovatie en kennis wordt omgevormd tot de ultieme kaarthouder, die ook verschillende prijzen wint.

Secrid: Portemonnees met cardprotectors

Secrid wallets zijn een geweldige manier om in te spelen op de huidige trend om munten en biljetten te vervangen door kaarten zoals creditcards, debetkaarten en OV-kaarten. Deze nieuwe kaarten maken gebruik van chips die privacygevoelige informatie bevatten. Secrid wallets gebruiken de beste technologie die beschikbaar is om deze privacygevoelige informatie te beschermen. In elke portemonnee is een Secrid Cardprotector geïntegreerd. Deze zilverkleurige omslag biedt ruimte voor meerdere kaarten. Dankzij het geavanceerde schuifsysteem kunnen alle pasjes stap voor stap uit de hoes worden geschoven. Naast de Cardprotector bieden de Miniwallet en Twinwallet ook ruimte voor munten en biljetten. De portemonnees zijn verpakt in een hoogwaardig leren etui. Ook bieden de etuis extra ruimte voor klantenkaarten en notities.

Secrid Cardprotectors & RFID

Tegenwoordig bevatten veel kaarten RFID-technologie. Deze RFID-kaarten zijn voorzien van een chip met ingebouwde antenne. Op deze manier is draadloze communicatie tussen de RFID-kaart en andere apparaten mogelijk, waardoor alle informatie op de kaart kan worden gelezen, geactiveerd en zelfs gekopieerd. Met een Secrid portemonnee wordt alle privacygevoelige informatie veilig opgeslagen, net als in andere wallets zonder deze technologie. Het radiosignaal dat wordt uitgezonden door RFID-kaarten wordt sterk verminderd door de beschermende Cardprotector. Secrid ontwerpen worden in Nederland vervaardigd. Bij Secrid staat kwaliteit hoog in het vaandel. Arbeidsomstandigheden en milieu worden nauwlettend gevolgd. Zo werkt Secrid nauw samen met een leeratelier in Schiedam, waarna het product in Leiden wordt geproduceerd.

Twinwallet en Miniwallet

Bij The Penworld vind je een uitgebreide collectie van het Secrid assortiment. De Miniwallet is er in verschillende leersoorten, zoals het Vintage leer, maar ook de Original, Glamour en Crisple. De Twinwallet is voorzien van twee Cardprotectors wat het mogelijk maakt om veel pasjes op te bergen. Deze Twinwallet is ook verkrijgbaar in verschillende leersoorten, zoals Amazon en Vintage. Liever zonder leren hoesje? De Cardprotector is ook los verkrijgbaar.