Verhuisbedrijf Etten-Leur

Een goedkoop en vakkundig verhuisbedrijf uit Etten-Leur; dat is hoe Sterke Mannen Verhuizingen zichzelf beschrijft. Onze verhuisservice bestaat uit een team van ervaren professionals, met kennis en kunde in het vervoeren en herinstalleren van allerlei producten. Sinds jaar en dag worden inboedels op een succesvolle manier van A naar B gebracht. Door een gestandaardiseerde, gedegen werkwijze verhuist ons verhuisbedrijf u op een zorgeloze manier naar uw nieuwe onderkomen.

Ons verhuisbedrijf is niet alleen actief in de buurt van Etten-Leur, maar ook werkzaam in andere plaatsen binnen Noord-Brabant, zoals BredaOosterhout, Roosendaal, Tilburg, Oudenbosch, Zevenbergen, Rucphen en Zundert.

Goedkoop en vakkundig verhuisd worden door ons verhuisbedrijf uit Etten-Leur

Wanneer u de diensten van ons verhuisbedrijf uit Etten-Leur inschakelt, neemt u een professionele partner in de arm, waarop u kunt vertrouwen. Onze verhuisservice bestaat daarbij uit een aantal terugkerende componenten: Allereerst komt onze verhuisadviseur bij u op locatie de situatie inschatten. Op basis hiervan brengt hij meteen een offerte uit, die hij met ons unieke geautomatiseerde verhuisofferte-systeem meteen naar uw e-mailbox verstuurd. In de offerte staat niet alleen een inschatting van het aantal verhuizers en verhuiswagens dat nodig is voor uw verhuizing. Ook staat er in wat uw specifieke wensen zijn, zoals het laten inpakken van de inboedel, het monteren van kasten, opslagruimte of het gebruik van een verhuislift. Omdat ons verhuisbedrijf uit Etten-Leur vanuit een vaste prijsopgave werkt, komt u nooit voor verassingen te staan.

  • Duidelijke bewezen werkwijze
  • Een verhuisbedrijf met sportieve en fitte verhuizers
  • Heldere communicatielijnen
  • Beste prijs / kwaliteit verhouding van Etten-Leur
  • Goed ingedekt tegen schade

Werkwijze van ons verhuisbedrijf

Enkele weken voor uw verhuizing komt ons verhuisbedrijf uit Etten-Leur bij u de verhuisdozen, stickers en het inpakpapier leveren. De verhuisdozen komen wij ophalen als uw spullen eenmaal uitgepakt zijn. Omdat onze verhuisservice enkel uit opgeleide verhuizers bestaat, en met de best verhuismaterialen werkt, kunnen wij schadevrij verhuizen. Al uw makkelijk te beschadigen spullen worden netjes ingesealed in verhuisdekens. Verhuisdozen en zware items worden indien mogelijk op een ‘hondje’ gezet en zo op de laadklep van de verhuiswagen gerold. De losse delen worden met spanbanden indien noodzakelijk vastgezet met spanbanden.

Direct ons verhuisbedrijf uit Etten-Leur inhuren

In de regio Etten-Leur is de bedrijfsinrichting van onze verhuisservice zeer flexibel opgezet. Desalniettemin raden wij u aan om ruim twee maanden voor uw verhuizing contact op te nemen met ons verhuisbedrijf. Op deze wijze bent u er zeker van dat uw verhuizing op een ordentelijke manier verloopt. U kunt contact opnemen met Sterke Mannen door te bellen met 076 – 700 21 89 of door het offerte aanvraag formulier in te vullen.

Neem nu telefonisch of per e-mail contact op met ons verhuisbedrijf uit Etten-Leur, zodat wij uw vraag kunnen beantwoorden.

N

Vakkundige verhuizers

N

Professionele verhuisadviseur

N

Beste prijs/kwaliteit

N

Verhuisbedrijf met passie

Sterke-Mannen B.V.

Drielindendreef 7

4839 AH Breda

076 – 700 21 89

Verhuizing van of naar Etten-Leur?

Bel 076 – 700 21 89 of stuur een e-mail