Vaporizen met Storz & Bickel

Vaporizen met Storz & Bickel

Het merk Storz & Bickel staat voor kwaliteit, veel mogelijkheden en puur genieten. Dit Duitse merk moet zich aan de strenge Duitse regelgeving houden als het gaat om het op de markt mogen brengen van vaporizers. Dat betekent dat je hierdoor een prima vaporizer in huis haalt, waar je jarenlang plezier van zult hebben. De vaporizers van Storz & Bickel zijn bovendien multifunctioneel; je kunt er namelijk alles in verdampen. Dat wordt straks puur genieten met een vaporizer van Storz & Bickel!

Volcano vaporizer

Weleens van de Volcano vaporizer gehoord? Deze vaporizer is kegelvormig en heeft een platte bovenkant, je kunt het model dus goed vergelijken met een vulkaan. Dit is een beroemd ontwerp van Storz & Bickel dat wereldwijd erg geliefd is, zelfs bij internationale sterren. Dit tafelmodel is bij uitstek ideaal om van te genieten met bijvoorbeeld een groep vrienden. Gezellig met elkaar genieten van kruiden, extracten of plantaardig materiaal. Je kunt er alles in verdampen wat je maar wilt, dus waar de keuze ook op valt, de Volcano kan het verdampen!

Mighty en Crafty

Naast de Volcano, kun je ook kiezen voor het model Mighty. Dit model is het meest draagbare product van Storz & Bickel en leent zich uitstekend voor festivals en feestjes. De Crafty is ook een model wat zeer de moeite waard is. Dit is een wat meer klassiek model, iets minder uitgebreid dan de Mighty, maar je kunt er ook alles in verdampen. Deze drie modellen van Storz & Bickel zijn erg onderscheidend van elkaar, waardoor jouw ideale model er zeker tussen zal zitten!

Goedkoop genieten

Koop een Storz & Bickel vaporizer en je bespaart direct geld. Ten eerste omdat je een vaporizer in huis haalt met een lange levensduur. Daarnaast kun je met een model van dit Duitse merk alles verdampen wat je maar wilt, wat ook nog eens aardig wat geld scheelt. Anders zou je voor verschillende materialen, verschillende vaporizers moeten hebben. Daarnaast is verdampen sowieso een stuk voordeliger dan bijvoorbeeld het traditioneel roken van plantaardig materiaal. Bovendien ligt het rendement van verdampen ook nog eens hoger, omdat alle actieve bestandsdelen worden benut. Dat wordt straks goedkoop genieten van een Storz & Bickel!