Waarom je schaamhaar scheren?

Waarom je schaamhaar scheren?

Het scheren van je schaamhaar is iets waar je tegenwoordig gemakkelijk over kunt praten. En dat is alleen maar fijn, want het scheren van je schaamhaar heeft vele voordelen. Je wordt er zelfverzekerder van, je voelt je sexy en je partner zal het zeer op prijs stellen!

Schoon gevoel

Je hoeft niet bang meer te zijn voor schaamluis als je jouw schaamhaar scheert. Ook infecties en bacteriën krijgen geen kans meer om zich tussen je schaamhaar te nestelen. Als je jezelf namelijk niet scheert, kunnen onder je schaamhaar warme, vochtige plekken ontstaan. En laten dit nu de favoriete nestelplekken zijn van schimmels en bacteriën. Scheer je schaamhaar af en je hoeft hier nooit meer bang voor te zijn. Scheren van je schaamhaar geeft je bovendien een schoon gevoel.

Goed voor de seks

Als je geen schaamhaar hebt, voel jezelf vrijer en durf je meer. Scheer ook altijd je ballen. Dat geeft een extra glad en vrij gevoel, waardoor je jezelf nog beter zult voelen. Je ballen scheren lijkt pijnlijk, maar dat hoeft dit zeker niet te zijn. Ballen scheren, kun je leren. Ook lijkt je geslachtsdeel groter als je hier geen haar hebt. Door dit vrije gevoel durf je ook meer in bed, wat je partner waarschijnlijk wel leuk zal vinden. Je zult ook een betere uitstraling hebben wat aantrekkingskracht op mensen uit zal oefenen. Ook als je bijvoorbeeld een date met iemand hebt, zul je dit gevoel duidelijk overbrengen. Je voelt je zelfverzekerder en dat zul je zeker ook uitstralen. Dat wordt gegarandeerd een topavond!

Comfortabel gevoel

Als je geen schaamhaar hebt op je edele delen, zul je merken dat je hier een comfortabel gevoel van krijgt. Net als bij nieuwe kleding, een nieuw geurtje of een mooie nieuwe armband. Het gevoel van luxe, van vrijheid en comfort. Je geslachtsdelen liggen fijner in je boxershort en ook als je bijvoorbeeld in de sauna bent, voel jezelf prettiger. Je verzorgt jezelf goed, dat levert een fijn gevoel op. Scheer je schaamhaar niet met je scheerapparaat, maar kies voor een schaamhaar trimmer. Hiermee kies je voor goed gereedschap, dat zijn je edele delen wel waard!